3D gedenkbeeldje maken

Een jaar geleden heb ik van en voor mijn moeder met The Bobbleshop 3D poppetjes gemaakt van ons allen. Wij staan samen te pronken in de haar vitrinekast van mijn moeder. Het ziet er superleuk uit maar er missen 3 beeldjes aldus mijn moeder. Mijn vriendin laat niet meer lang op zich wachten maar het maken van 3D beeldjes van mijn overleden vader en broertje is toch een echte uitdaging. Het zou toch wel heel erg gaaf zijn als ook zij beiden er bij zouden kunnen staan als 3D gedenkbeeldje! Wil jij een 3D gedenkbeeldje maken van jouw naasten? Lees er meer over in dit artikel

Een 3D gedenkbeeldje maken?

3D gedenkbeeldje maken
3D gedenkbeeldje maken

Wil je een 3D gedenkbeeldje maken van een geliefde die er niet meer is? Een heel erg leuk idee en geloof me, je wordt er vrolijk van. Nu kan het met The Bobbleshop. De makers van The Bobbleshop hebben een nieuwe functie ontwikkeld waarbij je op basis van een ‘pasfoto’ een 3D beeld genereert. Dit 3D model kun je combineren met een ‘onderlijfje’. Ik zelf heb 15 jaar geleden kort na de geboorte van ons zoontje mijn broertje verloren door een verkeersongeluk en 2 maanden later mijn vader als gevolg van een zeer acuute vorm van bloedkanker. Nu de eerste pijn achter de rug is kan ik weer vrolijk terug denken aan deze mooie mensen. Met de komst van deze nieuwe functie in The Bobbleshop kan ik nu mijn vader en broertje een plekje geven in de vitrinekast van mijn moeder en zijn wij een beetje meer bij elkaar. Geweldig.

Wil jij het testen? Maak jouw 3D gedenkbeeldje hier.

3D Gedenkbeeldje maken

 

De eerste figurines zijn gemaakt en de mensen zijn extreem enthousiast. Knap werk van The Bobbleshop!

Hoe worden 3D beeldjes geprint?

Het maken van een 3D gedenkbeeldje is handwerk. Met de grootste zorg bewerken wij de 3D beeldjes die uit onze printer komen. Een beetje aandacht van ons en daarna volop aandacht van jou in op jouw buro. Met een 3D gedenkbeeldje heb je jouw geliefde altijd in het zicht en je wordt er vrolijk van.

 

Bewaren