The Bobbleshop in actie

Best vermoeiend … zo in je eentje :)) Een ‘timelaps’ van 60 minuten in 30 seconden. Tel jij het aantal mensen dat ik aanspreek. Dan neem ik even pauze.

Alle gekheid op een stokje. Beurswerk is natuurlijk erg leuk om te doen maar wel extreem intensief en al helemaal als je in je eentje staat en dus ondertussen even koffie drinkt en een boterham snaait. Voor de lachende kinderen en hun ouders doe ik het.

De Makerfair in Eindhoven is elk jaar weer een groot spektakel, binnen en buiten. Kom jij volgend jaar ook?

The Bobbleshop trekt altijd de aandacht. Iedereen wil het ervaren en het blijft me verbazen hoe weinig mensen eigenlijk nog maar kennis hebben van 3D scannen en 3D-printen. Het is een bijzondere ervaring. Je boekt ons ook voor jouw evenement. Zie ons als de moderne variant op de cartoontekenaar met dat verschil dat ik heel veel meer mensen een gave ervaring kan geven in dezelfde tijd.